Meer resultaten voor acupunctuur beverwijk

acupunctuur beverwijk
 
Chinese geneeskunde in Beverwijk alternatievegeneeswijzen-info.nl.
Otterkoog 93A, Alkmaar. BivT Bijscholing instituut voor Therapeuten Beverwijk Den Bosch Zwolle Den Haag Utrecht Eindhoven Velp. BivT het Bijscholing instituut voor Therapeuten, staat voor praktijk professionalisering op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg en organiseert. In de omgeving binnen 15 km. Wise and Well Haarlem. Douglas Lloyd Ik ben een Holistische Therapeut en gespecialiseerd in massage, acupunctuur en Quantum Healing.
Jongdynamic Acupunctuur en Massagepraktijk Ine de Jong van Iperen IkKiesNatuurlijk.nl.
Deze praktijk heb ik in de loop der jaren uitgebreid met stoelmassage, bindweefselmassage, voetreflexologie en medical taping. Sinds 2012 is daar acupunctuur bijgekomen. Ik ben gespecialiseerd in osteo/sport-acupunctuur. Jongdynamic Acupunctuur en Massagepraktijk Ine de Jong van Iperen. Zeestraat 231 1943 AC Beverwijk Noord-Holland.
Beverwijk-acupunctuur Beverwijk-Acupunctuur.
Eén in Beverwijk en één in Purmerend. Ook kom ik bij de klanten aan huis om de mensen thuis met acupunctuur te behandelen. Ondertussen heb ik veel ervaring met het weghalen van pijn, vooral rug en schouderpijn heb ik vaak weten te elimineren of flink weten te verminderen.
Acupunctuur Beverwijk Acupuncturist De Telefoongids.
Acupunctuur in Beverwijk. Acupunctuur in Beverwijk. Acupunctuur Praktijk Dekker. Laan der Nederlanden 2, 1946AA, Beverwijk. 24 uur per dag open. Waar persoonlijk contact en uw behandeling op de eerste plaats staan. 0251-342001 Toon nummer Website Plan route. Hattum Acupunctuur J L M van.
Albers Acupunctuur in Beverwijk Acupunctuur Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Albers Acupunctuur is geverifiëerd door eigenaar via Places.nl. Kaartweergave Albers Acupunctuur Beverwijk. Onze bezoekers over Albers Acupunctuur in Beverwijk. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.:
Acupunctuur Beverwijk Acupuncturist Elly Zeelenberg.
Bij welke klachten helpt acupunctuur? Wat is acupunctuur? Veelgestelde vragen over acupunctuur. Neem contact met mij op. Acupunctuur Beverwijk Elly Zeelenberg. Mijn naam is Elly Zeelenberg en ik kan je helpen bij veel verschillende klachten in mijn eigen praktijk Acupunctuur Beverwijk.
Home.
De SNVA is een beroepsvereniging van reguliere dierenartsen die een aanvullende opleiding hebben gevolgd om acupunctuur bij dieren op verantwoorde wijze te kunnen toepassen. Acupunctuur bij dieren. De site geeft informatie over acupunctuur in het algemeen en de toepassing ervan bij dieren in het bijzonder.
acupunctuur zeist acupunctuur afvallen acupunctuur beverwijk.
Recensie Wendy Noom heeft Acupunctuur praktijk Qilax Beverwijk, Heemskerk en omstrekenbeoordeeld 5 sterren Gisteren mijn eerste ervaring met acupunctuur gehad en na maanden met een zere knie te hebben gelopen, loop ik nu al een stuk beter en heb vannacht voor het eerst zonder pijn kunnen slapen!
Qilax acupunctuur Beverwijk, Heemskerk Qilax.
Weer een 5 sterren beoordeling op Facebook. Recensie Wendy Noom heeft Acupunctuur praktijk Qilax Beverwijk, Heemskerk en omstrekenbeoordeeld 5 sterren Gisteren mijn eerste ervaring met acupunctuur gehad en na maanden met een zere knie te hebben gelopen, loop ik nu al een stuk beter en heb vannacht voor het eerst zonder pijn kunnen slapen!
Acupunctuur, EMDR, Meditatie, Mindfulness, NLP, Yoga Beverwijk De Beste Therapeuten.
Acupunctuur in Beverwijk. Acupunctuur helpt bij veel klachten en heeft nauwelijks bijwerkingen. En omdat bij een acupunctuur behandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen. Daarnaast heeft het ook een preventieve werking en een positieve invloed op het welbevinden.

Contacteer ons