Meer resultaten voor acupunctuur beverwijk

acupunctuur beverwijk
 
Jongdynamic Acupunctuur en Massagepraktijk Ine de Jong van Iperen IkKiesNatuurlijk.nl.
Deze praktijk heb ik in de loop der jaren uitgebreid met stoelmassage, bindweefselmassage, voetreflexologie en medical taping. Sinds 2012 is daar acupunctuur bijgekomen. Ik ben gespecialiseerd in osteo/sport-acupunctuur. Jongdynamic Acupunctuur en Massagepraktijk Ine de Jong van Iperen. Zeestraat 231 1943 AC Beverwijk Noord-Holland.
Beverwijk-acupunctuur Beverwijk-Acupunctuur.
Eén in Beverwijk en één in Purmerend. Ook kom ik bij de klanten aan huis om de mensen thuis met acupunctuur te behandelen. Ondertussen heb ik veel ervaring met het weghalen van pijn, vooral rug en schouderpijn heb ik vaak weten te elimineren of flink weten te verminderen.
Acupunctuur Beverwijk Acupuncturist De Telefoongids.
Acupunctuur in Beverwijk. Acupunctuur in Beverwijk. Acupunctuur Praktijk Dekker. Laan der Nederlanden 2, 1946AA, Beverwijk. 24 uur per dag open. Waar persoonlijk contact en uw behandeling op de eerste plaats staan. 0251-342001 Toon nummer Website Plan route. Hattum Acupunctuur J L M van.
Jos van Hattum, bachelor acupuncturist Beverwijk Noord-Holland alternatieve therapie voor Acupunctuur.
Jacob van Deventerstraat 171. 1941 EV Beverwijk. De Wijckerborgh is een praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur. De medewerkers van de Wijckerborgh vinden het belangrijk dat u zich als patiënt thuis voelt in de praktijk. De praktijk kenmerkt zich door de vriendelijke en open sfeer.
Acupunctuur Beverwijk Acupuncturist Elly Zeelenberg.
Bij welke klachten helpt acupunctuur? Wat is acupunctuur? Veelgestelde vragen over acupunctuur. Neem contact met mij op. Acupunctuur Beverwijk Elly Zeelenberg. Mijn naam is Elly Zeelenberg en ik kan je helpen bij veel verschillende klachten in mijn eigen praktijk Acupunctuur Beverwijk.
Home.
De SNVA is een beroepsvereniging van reguliere dierenartsen die een aanvullende opleiding hebben gevolgd om acupunctuur bij dieren op verantwoorde wijze te kunnen toepassen. Acupunctuur bij dieren. De site geeft informatie over acupunctuur in het algemeen en de toepassing ervan bij dieren in het bijzonder.
Albers Acupunctuur.
Albers Acupunctuur in Beverwijk. Ik ben Sander Albers en heb een praktijk in een van de gezellige oude buurten van Beverwijk. Naast de Algemeen Medische Opleiding aan de TCMA Nederland een erkende opleiding voor Traditionele Chinese Geneeskunde TCG heb ik de driejarige opleiding tot acupuncturist gevolgd.
Qilax acupunctuur Beverwijk, Heemskerk Qilax.
Weer een 5 sterren beoordeling op Facebook. Recensie Wendy Noom heeft Acupunctuur praktijk Qilax Beverwijk, Heemskerk en omstrekenbeoordeeld 5 sterren Gisteren mijn eerste ervaring met acupunctuur gehad en na maanden met een zere knie te hebben gelopen, loop ik nu al een stuk beter en heb vannacht voor het eerst zonder pijn kunnen slapen!
Acupuncturist vinden TCM academie.
TrueNature Acupunctuur Best. De Ronde 12-14. 5683 CZ Best. 1942 EN Beverwijk. Praktijk voor Acupunctuur Fabienne Rey. de Withstraat 59F. 3732 EJ De Bilt. Boshia Praktijk voor acupunctuur en shiatsu. Van der Mijleweg 4. 1901 KD Castricum. Acupunctuur Culemborg Ibolya van Pinxteren.
Dry Needling internet pagina.
Triggerpoints kunnen zich uiten in: stijfheid, krachtsvermindering, diepe pijn en bewegingsbeperking in de bijbehorende gewrichten. Wanneer manuele technieken niet effectief zijn, kan Dry Needling uitkomst bieden. PMC Fysiotherapie Heemskerkerweg 191 1945 TG Beverwijk Tel: 0251 239101 Fax: 0251 209491 Email: email protected.

Contacteer ons