Resultaten voor hoofdpijn na acupunctuur

hoofdpijn na acupunctuur
 
Gerard Schutte / Acupunctuur.
Omdat de meeste patiënten al een huisarts en/of specialist geraadpleegd hebben, is de klacht vaak met naam en toenaam bekend. Dat geeft de acupuncturist waardevolle informatie over de ziekte, maar deze informatie is lang niet voldoende om direct tot een acupunctuur behandeling over te gaan. Een diagnose stellen volgens de traditionele geneeskunst is immers op geheel andere principes gebaseerd dan wij gewend zijn. Een klacht als hoofdpijn bijvoorbeeld, is voor een acupuncturist vaak een indicatie om de lever/galblaas energie nader te onderzoeken.
Waar kan acupunctuur bij helpen.
De volgende klachten en aandoeningen reageren in het algemeen goed op het gebruik van acupunctuur.: Allergische problemen voor bv. stof, stuifmeel, huisdieren, voedingsmiddelen. Nek en rugklachten. Gespannen en pijnlijke borsten. Bepaalde vormen van onvruchtbaarheid. Leucorrhea witte vloed. Zwaar of dof gevoel in hoofd. Brok in de keel. Slaap/doof gevoel in de ledematen. Gebrek aan energie. Bittere smaak in de mond. Overmatig verstopte neus. Vlekken zien voor de ogen. Oorsuizen en oorruisen. Bepaalde gevallen van doofheid. Spanning op de borst. Vol gevoel van de borst. Pijn op de borst. Pijn na de bevalling. Stimuleren van borstvoeding. Lichamelijke en geestelijke uitputtingstoestanden. Psychische labiliteit, depressie, nervositeit en fobieën. Kiespijn na het trekken, tandvleesontstekingen. Hoofdpijn en migraine.
Hoofdpijn.
Aan een aanval gaan vaak allerlei verschijnselen vooraf, zoals misselijkheid, overgeven, tintelingen voelen en flitsen zien. Wat kan acupunctuur doen? Omdat de klachten voortkomen uit verstoringen in de energiebalans van je lichaam, gaat de acupuncturist op zoek naar de specifieke oorzaken van jouw hoofdpijn.
Acupunctuur Gericht klachten verhelpen of voorkomen De Haere.
Ben ik verzekerd? COPD uitleg verzekering. Home Behandelingen Acupunctuur. Arm, pols hand. Hart, vaat longproblemen. Heup, knie enkel. Motoriek bij kinderen. Revalidatie na operatie. Etalagebenen Claudicatio Intermittens. Revalidatie na beroerte. Revalidatie na operatie OrthoXpert. Ergotherapie bij dementie EDOMAH. Huid en Oedeemtherapie.
Overspannenheid behandeling met acupunctuur.
Acupunctuur werkt wanneer je een vermindering van de klachten ervaart, je minder medicijnen nodig hebt, je gaat transpireren, hoofdpijn krijgt, overvallen wordt door plotselinge moeheid of onbedwingbare huilbuien hebt. Het zijn vaak tekenen dat je lichaam aan het herstellen is. Er is wat losgemaakt, afvalstoffen komen vrij, daar voel je je even wat minder lekker door, maar dat is goed. Na een aantal acupunctuurbehandelingen voelen de meeste mensen zich rustiger en energieker.
Behandel afspraak Acupuncture Kliniek Arnhem.
Waaraan weet je dat de acupunctuurbehandeling werkt? Bij de acupunctuur behandeling wordt wat losgemaakt, afvalstoffen komen vrij en dat is goed. Soms voel je je even wat minder lekker hierdoor, maar het kan ook zijn dat je je juist vol energie voelt. Aan de volgende zaken kun je afleiden dat een behandeling aanslaat.: je voelt je energieker en lekker in je vel.; je voelt zelf dat je minder medicijnen nodig hebt.; er wordt vermindering van klachten ervaren.; je gaat transpireren, krijgt hoofdpijn, wordt overvallen door plotselinge moeheid en dat soort bijkomende ongemakken. Dit kan de eerste dag gebeuren, omdat er vanalles in je lichaam in beweging is gezet. In alle gevallen is het van belang na een acupunctuurbehandeling voldoende water te drinken om losgemaakte afvalstoffen af te voeren.
Veelgestelde vragen Acupunctuur Franeker.
Soms laat het effect van een behandeling een paar dagen op zich wachten of de klachten kunnen zelfs even erger worden de dag na de behandeling. Bij chronische klachten kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn vooraleer je duidelijke verbetering voelt. Vraag hier uw brochures over acupunctuur aan. Acupunctuur uitgebreid Acupunctuur algemeen Acupunctuur ademhalingsproblemen Acupunctuur blaasklachten Acupunctuur burn-out Acupunctuur hoofdpijn Acupunctuur hooikoorts Acupunctuur huidproblemen Acupunctuur klachten bij kinderen Acupunctuur maag en darmklachten Acupunctuur overgewicht Acupunctuur overgangsklachten Acupunctuur reumatische aandoeningen Acupunctuur RSI Acupunctuur rugklachten Acupunctuur slaapproblemen Acupunctuur sport blessures Acupunctuur vruchtbaarheidsproblemen Acupunctuur zwangerschapsklachten.
Hoofdpijn Hoofdpijn behandeling behandeling met met acupuntuur-praktijk acupuntuur-praktijk ter ter Horst-Zelhem/Zutphen. Horst-Zelhem/Zutphen.
Sommige mensen verlaten de praktijk al volledig klachtenvrij na zes behandelingen. Andere komen vaker terug. Het resultaat is geheel afhankelijk van het type hoofdpijn en de bijkomende factoren die voor iedere patiënt verschillend zijn. Lees meer over acupunctuur behandeling bij hoofdpijn. Close Acupunctuurbehandelingen bij hoofdpijn. Een kopzorg minder? In dit artikel leest u alles over de behandeling van hoofdpijn door middel van acupunctuur. Acupuncturisten krijgen om twee redenen steeds vaker patiënten met hoofdpijnklachten in hun praktijk. Ten eerste omdat er veel mensen aan hoofdpijn lijden; minstens eenderde van de bevolking van twaalf jaar of ouder heeft regelmatig klachten. En op de tweede plaats bezoeken veel hoofdpijnpatiënten de praktijk, omdat steeds bekender wordt dat acupunctuur goed helpt in de strijd tegen hoofdpijn.
Acupunctuur Fysiotherapie Schmitz.
Bij de behandeling van pijnklachten is acupunctuur volgens wetenschappelijk onderzoek meer dan efficiënt gebleken. De pijnactiviteit in de hersenen nam na het behandelen met acupunctuur met 60 a 70 procent af. Lee neuroradiologie van de universiteit van New Jersey. De acupuncturist behandelt met name die vorm van hoofdpijn die het gevolg is van spier spanningen en hoofdpijn die herhaaldelijk optreedt, de beruchte migraine.
Acupunctuur Amsterdam.
In 1979 heeft de WHO World Health Organisation een lijst samengesteld met aandoeningen waarbij acupunctuur als geneeswijze gebruikt kan worden. Daarnaast kan acupunctuur ook ondersteuning bieden bijvoorbeeld bij het ondergaan van een chemokuur. Staat uw klacht er niet bij, neem contact op met een NVA-acupuncturist en leg uw klacht voor. Samen wordt besproken wat de mogelijkheden zijn. voor onder andere: voedsel, huisstofmijt, huisdieren, pollen. spanning op de borst, vol gevoel van de borst, pijn op de borst, hartkloppingen. stijfheid, pijnklachten, bewegingsbeperkingen, artrose, reumatische aandoeningen, gewrichtsontstekingen, slijmbeursontsteking, spier, of peespijnklachten, krachtsvermindering, trillingen, krampen, nek en rugklachten, tenniselleboog, fibromyalgie spierreuma, verstuikingen, sportblessures, herstel na orthopedische operaties. menstruatieklachten, premenstruele klachten PMS, overgangsklachten, gespannen en pijnlijke borsten, bepaalde vormen van verminderde vruchtbaarheid, witte vloed leukorrhea, begeleiding van IUI/IVF/ICSI-traject. hoofdpijn, migraine, lokale haaruitval, aangezichtspijn, duizeligheid bijvoorbeeld Ménière, zwaar gevoel in het hoofd.

Contacteer ons