Meer resultaten voor acupunctuur maastricht

acupunctuur maastricht
 
WELKOM Acupunctuur-zuid Maastricht.
acupunctuur zeist acupunctuur den haag acupunctuur maastricht.
Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Maastricht, die ook te vinden zijn in de rubriek acupunctuur! Acupunctuur Maastricht Josien de Groot. Alles over acupunctuur. Hoe ziet een acupunctuur consult eruit? Waarom werkt Acupunctuur? Wat is acupunctuur?
Traditionele Chinees Medisch en Kruiden Centrum TCM BIG SONG.
Big Song is een praktijk voor Chinese Geneeswijzen die al meer dan 20 jaar actief is in Europa. Wij zijn één van de grotere ketens voor Chinese Geneeswijzen in Europa; Chinese kruiden, acupunctuur, Tui Na, Wu Shu en Qi gong.
IFU International Free University.
De International Free University is gevestigd in Maastricht en houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met onderwijs in acupunctuur op filosofische basis, waarbij de verschillende denkstructuren van de oosterse geneeskunde gerelateerd worden aan inzichten uit de antroposofie. Het IFU-Register is een internationaal beroepsregister van beoefenaars van de klassieke acupunctuur op anthroposofische grondslag.
Acupunctuur Maastricht Josien de Groot.
Waarbij helpt acupunctuur? Acupunctuur Maastricht Josien de Groot. 6212 HB Maastricht. 043 343 50 43. Alles over Acupunctuur. Acupunctuur in theorie. Acupunctuur in de praktijk. Energiek met Acupunctuur. Acupunctuur voor Vrouwen. Vrouw en Hormonen. 2019 Acupunctuur Maastricht Josien de Groot.
Zoek Therapeut NVTCG Zhong.
Wie kiest voor een therapeut die is aangesloten bij Zhong, krijgt een behandeling door een goed opgeleide beoefenaar van TCG. Wij zijn er niet alleen voor professioneel opgeleide therapeuten, maar ook voor mensen die meer willen weten over Chinese geneeskunde.
Judith Wijs Praktijk voor Acupunctuur LEEF! Therapeutisch Centrum Maastricht.
Judith Wijs Praktijk voor Acupunctuur. Therapeutisch Centrum Maastricht. Scroll omlaag naar de content. De basis voor acupunctuur is de TCM theorie Traditional Chinese Medicine. De Traditionele Chinese Geneeswijze gaat ervan uit dat.: er geen wezenlijke scheiding is tussen lichaam en geest.;
Welkom op de website van Acupunctuur-Meerssen.nl.
Home Acupunctuur Ellen Olie.
acupunctuur.ellenolie@planet.nl, Skype: Ellen Olie Myrtilles3 en op Facetime. Facebook pagina: Ellen Olie Maastricht. Veel sterkte in deze moeilijke, vreemde tijden. Riny Gilissen en Ellen Olie. Tai Chi / Qi Gong. Tai Chi is een manier van bewegen die ontwikkeld is vanuit de krijgskunst, maar tegenwoordig ook wordt beoefend om tot diepe rust en ontspanning te komen. Tai Chi bestaat uit een aaneenrijging van bepaalde bewegingen: de vorm. Meer over Tai Chi / Qi Gong. Als onderdeel van de Traditional Chinese Medicine TCM is acupunctuur het meest bekend.
Chinees Medisch Centrum Maastricht.
Het getal 5 komt verder overeen met de in de Chinese Geneeswijzen veel gebruikte 5 Elementen van Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout. Deze Elementen zorgen, wanneer ze in balans zijn, samen voor gezondheid en welzijn. Chinees Medisch Centrum Maastricht Acupunctuur.

Contacteer ons