Meer resultaten voor acupunctuur zoetermeer

acupunctuur zoetermeer
 
10 beste Acupuncturist in Zoetermeer. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
1501 ZE Zaandam. Acupunctuur, Tuina, MoxaCupping, Chinese kruiden, voedingsadvies, voetreflexmassage. Acupuncturist 65.1 km van Zoetermeer. 4802 HN Breda. Fysiotherapie En Acupunctuur Van Aleid En Rob Kranenburg. 2711 KB Zoetermeer. Bordes Praktijk Voor Acupunctuur. 2711 KB Zoetermeer. Fysiotherapie Kempen En Klarenbeek.
Zorgpraktijk voor fysiotherapie en acupunctuur zoetermeer Gezond.
Home Zorgpraktijk voor fysiotherapie en acupunctuur. Zorgpraktijk voor fysiotherapie en acupunctuur. Javascript is required to view this map. Hebt u lichamelijke klachten of psychische problemen en komt u er zelf niet meer uit? Raadpleeg uw huisarts. Het consult bij uw huisarts.
Ji Yuan Tang Praktijk voor acupunctuur, tuina therapie en chinese kruiden therapie in Zoetermeer.
Welkom bij Ji Yuan Tang, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze TCG te Zoetermeer. Op onze site kunt u informatie vinden over de praktijk, TCG en haar behandelmethodes, zoals Acupunctuur, TuiNa therapie en Chinese Kruidentherapie. Voor uw gemak zijn er rechtsonder in elke pagina twee knoppen om naar de volgende c.q.
Mermaid Medicine Medische Acupunctuur Duikgeneeskunde.
U kunt contact opnemen met de praktijk voor al uw vragen, opmerkingen en om afspraken te maken. Janneke Vermeulen is sinds 1994 werkzaam als acupuncturist deels opgeleid in China en de USA en is gespecialiseerd in Duikgeneeskunde, Chinese Gezichtsdiagnostiek, Cosmetische Acupunctuur en Infertiliteit.
Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Chinese Kruiden indebuurt Zoetermeer.
OverPraktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Chinese Kruiden. Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Chinese Kruiden is één van de 14 bedrijven in de categorie acupunctuur in de stadsgids van indebuurt Zoetermeer. Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Chinese Kruiden is gevestigd aan de Oostergo in Zoetermeer.
Home Academie Bo Yi Traditionele Chinese Geneeswijze.
Opleiding Tuina Massage. Opleiding Tuina Therapie. Opleiding Chinese Kruiden. Opleiding Tuina Therapie voor Acupuncturisten. Opleiding Tuina Therapie Advanced. Cursus Chinese Stoelmassage. Er zijn opleidingen beschikbaar voor degenen die nog geen vooropleiding hebben gevolgd in de Chinese Geneeswijze. Daarnaast zijn er speciale opleidingen voor mensen die al een opleiding Acupunctuur, Chinese Kruiden of Tuina hebben afgerond, zodat zij hun kennis verder kunnen uitbreiden en verdiepen. Het docententeam van Academie Bo Yi bestaat uit Acupuncturisten, Tuina-therapeuten en Herbalisten die allen beschikken over een ruime ervaring in het praktijkveld en daarnaast al een aantal jaren leservaring hebben. Graag nodigen we u uit om onze website verder te bekijken. Meer informatie over de Acupunctuur, Tuina en Kruidenopleidingen vindt u onder het opleidingenmenu. Mocht u na het lezen van de site nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor aanvullende informatie. ZA 16 MEI 2020. 2013-2017 Academie Bo Yi. Interview met zij-instromer Rona. Ella stapt in de TCM-trein van Academie Bo Yi. Interview met een kruiden student. 2716 XV Zoetermeer.
Erkende acupunctuuropleidingen.
Herenwaard 177A 2716 XV ZOETERMEER. t: 085 8768815. Gediplomeerden van de onderstaande exopleidingen kunnen ook worden toegelaten tot het lidmaatschap van de NVA, indien voldaan is aan alle andere voorwaarden.: Academie Natuurgeneeskunde Hilversum i.s.m. Saxion Next met diploma's' t/m 2012. ADIOM met diploma's' gedateerd t/m 2010. BAAF buitenlandse opleiding. HWA TO International University of TCM met diploma's' t/m 2014. Jing Ming met diploma's' gedateerd t/m 2003. NAAS met diploma's' gedateerd 2004 t/m 2008. Diploma's' van niet genoemde acupunctuuropleidingen en overige buitenlandse opleidingen geven geen recht op directe toelating maar worden individueel beoordeeld door afdeling Onderwijs en Wetenschap. Terug naar de checklist. Meer voordelen NVA lidmaatschap. Para medische vooropleiding. Bijscholingsaanbod voor toelating. Beheersing Nederlandse taal. Aanmelden Praktiserend lidmaatschap. Aanmelden Aspirant lidmaatschap. Onderwijs en Nascholing. Mogelijkheden voor adverteren. Zoek een acupuncturist. Copyright 2018 Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.
Dry needling Fysiopractice Zoetermeer.
Home / Dry needling. Bij fysiotherapiepraktijk FysioPractice Zoetermeer bieden wij Dry needling aan. Dit is een nieuw behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry needling gebruikt een droge dry acupunctuurnaald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten. Dry needling therapie is niet hetzelfde als acupunctuur.
Beoordelingen Hwa Xin Medical Center.
Beoordeel Hwa Xin Medical Center Over ons. De Chinese geneeskunde staat vooral bekend om geneeswijzen zoals acupunctuur en massages. Wist u dat de traditionele Chinese geneeskunde veel breder is dan dat en hulp biedt bij de meest uiteenlopende klachten en gezondheidsproblemen.
Yang Sheng Tang Zoetermeer.
Wat u moet weten. Welkom op de website van Yang Sheng Tang waar u behandeld kunt worden via de traditionele Chinese geneeswijze, denk hierbij aan acupunctuur, moxa behandelingen, tui-na therapieën en het zogenaamde cupping. Acupunctuur is een behandelmethode die al duizenden jaren wordt toegepast.

Contacteer ons