Op zoek naar nederlandse vereniging acupunctuur?

nederlandse vereniging acupunctuur
 
Security Check Required.
Press alt / to open this menu. To help personalize content, tailor and measure ads, and provide a safer experience, we use cookies. By clicking or navigating the site, you agree to allow our collection of information on and off Facebook through cookies.
Beroepsverenigingen TCM academie.
Met de 3-jarige opleiding aan de TCMA word je in principe toegelaten tot de twee belangrijkste beroepsverenigingen: NVA en Zhong. De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur bestaat sinds 1977 en is de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten en acupunctuur studenten in Nederland.
Acupunctuur kliniek.
Tevens kunt u bij ons terecht voor cosmetische acupunctuur. Inmiddels wordt breed erkend, dat dit een goed alternatief is voor de traditionele behandelingen met botox, fillers en bepaalde behandelingen met chirurgie. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Amsterdamsestraatweg 652 in Utrecht. of Zwarte Mees 26 in Uithoorn om u persoonlijk te laten voorlichten over de mogelijkheden, de kosten en de vergoedingen! Onze praktijk is aangesloten bij de de beroepsvereniging Zhong, Nederlandse Vereniging voor Traditionele.
Acupunctuur van Amsterdam Connie van Amsterdam Monnickendam.
De door mij gevolgde TCM-opleiding voor Acupunctuur is erkend. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Acupunctuur. Hierna heb ik de 2-jarige specialisatie Klassieke Acupunctuur gedaan. Dit biedt mij de mogelijkheid om structureel en doelgericht te behandelen, afgestemd op ieder individu, met zijn eigen mogelijkheden.
Welkom bij Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol.
Een brede aanpak bij acupunctuur betekent een brede blik. Het combineren van signalen en klachten is hierbij van groot belang.Ik ben als erkend lid aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten en acupunctuurstudenten in Nederland.
Lid NVA Acupunctuur Geldrop.
Ingrid Stevenaar is lid van Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA bestaat sinds 1977. De grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten in Nederland. De NVA zet zich in voor de erkenning van acupunctuur als geneeswijze en haar leden.
Nieuws Nederlandse Patiëntenvereniging voor Acupunctuur.
De Week van de Acupunctuur zet zich in voor valpreventie. Week van de Acupunctuur van 3 t/m 9 oktober 2016. geplaatst op: 13 Sep 2016 1452.: Complementaire geneeskunde zet pijnpatiënt in de spotlight. Dit jaar vindt voor de tweede keer de Week van de Acupunctuur In balans met.
Welkom op de site van de Wetenschappelijke Artsen vereniging voor Acupunctuur in Nederland WAVAN.
Welkom op de site van de Wetenschappelijke Artsen vereniging voor Acupunctuur in Nederland. We gebruiken hiervoor altijd de afkorting WAVAN. Er bestaat ook een site voor onderwijs aan alle acupunctuur artsen. Deze site heeft de naam www.SWERF.nl en is geheel openbaar.
Home Rob Rijnsent.
Additieve therapieën, links naar informatie over vitaminen, mineralen en fabrikanten.; NVA, de Nederlands Vereniging Acupunctuur. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Stichting NAAS. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Voor Acupunctuur NVA. Ik noem mijzelf additief therapeut; dit in tegenstelling tot hoe men mij gebruikelijk wil noemen: alternatief therapeut.
VNT Nederland.
De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de VNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens.

Contacteer ons