Resultaten voor acupunctuur eindhoven

acupunctuur eindhoven
 
Sligro Horeca Groothandel Sligro.nl.
Social media Door het gebruik van social media cookies kun je de inhoud van deze website delen via social media. Daarnaast kunnen deze cookies je surfgedrag monitoren, waardoor het voor hen mogelijk is om advertenties af te stemmen op jouw online voorkeuren.
Uw startpagina op het internet Acupunctuur Nederland.
Ik ben als acupuncturist, tuina-therapeut en kruiden-therapeut aangesloten bij beroepsvereniging ZHONG de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde NVTCG en RBNG HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg. Zhong long praktijk eindhoven Acupunctuur: Natuurgeneeskunde met een lange geschiedenis Traditionele Chinese geneeswijze afgekort TCG of TCM is in staat veel van uw gezondheidsklachten met succes te behandelen.
Acupunctuur praktijk Eindhoven.
Pamela van der Vleuten is een van de weinigen in Eindhoven die het vak acpuncturist combineert met dat van herbalist. In China vindt 70 % van de behandelingen met kruiden plaats. Beide behandelmethoden hebben hun eigen inzetgebied, waardoor de combinatie effectiever is dan acupunctuur alleen.
Acupunctuur behandeling door een ervaren gediplomeerde arts Eindhoven Nuenen.
Over dokter Lieveld. Kennis en ervaring. Pijn en ontstekingsklachten. Stoppen met roken. Praktijk dokter Lieveld. Arts voor medische acupunctuur, acupressuur en ortho-manuele technieken. 5673 BZ Nuenen Jan Smitzlaan 7b., 5611 LD Eindhoven. Eindhoven, Helmond, Geldrop, Rosmalen, Den Bosch, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Weert.
Home.
Van harte welkom bij Zen Zijn Wij, praktijk voor acupunctuur, voedingsadvies en massagetherapie tuina/klassiek/fascia in Eindhoven. Zen Zijn Wij komt voort uit de gedachtegang dat oosterse en westerse geneeskunde elkaar aanvullen. Een juiste samenwerking tussen beide geneeswijzen zal een behandeling ten goede komen!
Home.
Acupunctuur Eindhoven Acupuncturist NAAM te Eindhoven.
Heeft u nog vragen? Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op met al uw vragen over acupunctuur of uw specifieke klacht. Acupunctuur Eindhoven is lid van: Deel mijn website.: 2013 2018 Acupunctuur Eindhoven Alle rechten voorbehouden. Home Disclaimer Sitemap.
Verera training advies Basiscursus oorreflexologie ooracupunctuur / ooracupressuur.
Hij hield zich bezig met westerse geneeskunde, manuele geneeskunde en Chinese acupunctuur. In het oor projecteert de hele mens was zijn idee. Hij ontdekte in de jaren 50 van de vorige eeuw dat het gehele menselijk lichaam als een omgekeerde foetus kan worden geprojecteerd op de oorschelp. Oorreflexologie ooracupunctuur / ooracupressuur kan worden ingezet voor een breed scala aan, zowel psychische als somatische, klachten en is bijzonder effectief gebleken bij het reduceren van acute en chronische pijnklachten aan het bewegingsapparaat. De werking is gebaseerd op moderne neurofysiologische principes en kennis van Chinese geneeswijzen en/of lichaamsacupunctuur is daarom niet echt noodzakelijk. De volgende onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld.: Geschiedenis van de oorreflexologie. Anatomie van het oor. Innervatie van het buitenoor. Vascularisatie van het buitenoor. Oorreflexzones / neurofysiologische principes. Somatotopie van het oor. Radialen en de pijnas. Linker of rechteroor behandelen? Oormassage / ooracupressuur. Algemene / symptomatische punten. Verschillende soorten naalden / magneetbolletjes. Puntzoeken mechanisch / elektrisch. Wetenschappelijk onderzoek oorreflexologie. Bijzondere toepassingen o.a. ondersteunen bij het stoppen met roken, ondersteunen bij het afvallen, het behandelen van hooikoorts. Vrijdag 22/9 en zaterdag 23/9 2017 LEEUWARDEN. Vrijdag 6/10 en zaterdag 7/10 2017 ZWOLLE. Vrijdag 27/10 en zaterdag 28/10 2017 EINDHOVEN.
Acupuncturist Betty Wondergem van Acupunctuur Eindhoven Lid van de VBAG.
De naalden zorgen ervoor dat de levensenergie, Qi, weer goed gaat stromen en er opnieuw een evenwicht optreedt tussen Yin en Yang. Acupunctuur Eindhoven: intakegesprek en evaluatie. Wanneer je een behandeling voor acupunctuur wilt ontvangen, zullen in een intakegesprek eerst uitgebreid alle klachten worden besproken waarmee je kampt.
Yi Ren Tang / Dr Zhao.
Chinese geneeskruiden en acupunctuur praktijk in Eindhoven. Yi Ren Tang is het Chinese medische centrum in Eindhoven voor acupunctuur, chinese kruidentherapie, Tuina massage en cuppingbehandelingen. De behandelkosten worden in de meeste gevallen vergoed door ziektekostenverzekeringen. Yi Ren Tang. 5612 CL Eindhoven.

Contacteer ons