Resultaten voor acupunctuur haarlem

acupunctuur haarlem
 
HOME Hopeful Star Traditionele Chinese Acupunctuur Kruiden, De chinese manier voor een betere gezondheid.
Hopeful Star TCM is al meer dan 15 jaar in het centrum van Haarlem gevestigd. In onze praktijk gebruiken wij diverse technieken uit de TCG geneeskunde zoals Acupunctuur, Kruiden, Cupping en Moxa. Regelmatig combineren wij deze behandelwijzen om een optimaal resultaat te behalen.
Wise And Well Holistisch Praktijk Massage, Acupunctuur Mindfulness.
Het Centrum Wise and Well is een behandelcentrum in Haarlem waar naast acupunctuur gebruik wordt gemaakt van diverse complementaire en alternatieve geneeswijzen. Naast de meest bekende methoden als Acupunctuur, Sportmassage, Ontspanningsmassage en Chinese Kruiden maak ik gebruik van nog een groot aantal andere waardevolle diagnostische en therapeutische technieken.
Acuclinic Heemstede Haarlem.
Tariefindex Acupunctuur Intake Behandeling: 79, 60 minuten Acupunctuur Vervolgbehandelingen: 59, 45 minuten Acupunctuur Vervolgsessie kinderen: 40, 30 minuten Dry Needling met Electroacu-combi: 40, 30 minuten Pakket Cosmetische Acupunctuur: Zie website op PC Na uw betaling pin of contant ontvangt u een factuur die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.
Acupunctuur Wikipedia.
23 Niet-arts acupuncturisten kunnen lid worden van therapeuten-beroepsverenigingen zoals de Nederlandse vereniging van Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong NVTCG Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA waarvan veel acupunctuur toepassende fysiotherapeuten lid zijn, of de Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst NWP.
Vind een acupuncturist in Haarlem Een handig overzicht van het aanbod! Bewust Haarlem.
Over Acupunctuur Haarlem. Kijk op onze website voor een overzicht van het aanbod voor acupunctuur in Haarlem. Acupunctuur helpt bij veel klachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuur behandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen.
Balans co Haarlem Acupunctuur en Lifecoaching.
Welkom bij Acupunctuur De weg naar balans.
Ik ben gediplomeerd Acupuncturist, Qigong Tuina therapeut en Qigong trainer. Mijn acupunctuurpraktijk is gevestigd aan de Fonteinlaan in Haarlem. Met de door mij ontwikkelde 1-2-3-van je pijn af methode zijn de resultaten overweldigend. Deze vorm van acupunctuur werkt snel en doeltreffend; je bent werkelijk waar 1-2-3 van je pijn af!
Hypnose Instituut Nederland Het nummer 1 hypnose instituut in Europa.
De" opleidingen sloten precies aan bij mijn andere opleidingen die ik had gedaan in de acupunctuur en fysiotherapie. En de sfeer is daarbij geweldig motiverend om er meteen ook iets mee te doen." Heb je onze hulp nodig om iets te veranderen?
Yang health center Acupunctuur.
Hij heeft TuiNa therapie Chinese massage gestudeerd aan de Chinese Traditional Medicin University te Guangzhou en werd gedoceerd door de beroemde professor J.Q. Sindsdien is hij begonnen met praktijkervaring opdoen op het gebied van acupunctuur en TuiNa therapie. In 2014 heeft hij de opleiding Acupunctuur afgerond aan de TCM University te Amsterdam en zich aangesloten bij Zhong, de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Vervolgens is hij zijn eigen praktijk, Yang Health Center, voor het eerst begonnen in Almere. Yang is mevrouw Jowie Mo werkzaam in de praktijk met als specialiteit het verlenen van massages. Zij bezit voortreffelijke massagetechnieken waar menig klanten zeer tevreden over zijn. U bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren! Zijlweg 109 zw, 2013 DE, Haarlem.
Acupunctuur Haarlem Yuk Chi Modern en professioneel.
U bent hier: Acupunctuur Haarlem. Yuk Chi Acpunctuur Haarlem. Yuk Chi Acupunctuur Haarlem is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur. Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Contacteer ons