Zoeken naar acupunctuur zwolle

acupunctuur zwolle
 
Chinese Geneeskunde Medische Qi Gong.
Linda Bijtebier is Doctor in de Medische Qi Gong en grondlegger van Academ, centrum voor innerlijk welzijn. Door haar jarenlange ervaring met acupunctuur en energiewerk weet zij als geen ander hoe helend Qi Gong oefeningen kunnen zijn. Dit heeft haar doen besluiten om naast Medische Qi Gong training nu ook de opleiding Medische Qi Gong therapeut toe te voegen aan het lespakket van Academ.
Hypnose Instituut Nederland Het nummer 1 hypnose instituut in Europa.
De" opleidingen sloten precies aan bij mijn andere opleidingen die ik had gedaan in de acupunctuur en fysiotherapie. En de sfeer is daarbij geweldig motiverend om er meteen ook iets mee te doen." Heb je onze hulp nodig om iets te veranderen?
Acupuncturist Zwolle Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol te Zwolle.
U gaat naar acupuncturist Zwolle Jeroen Hol voor een individuele gerichte behandeling. Voor een juiste behandeling is persoonlijk contact van groot belang waarbij de klachten en behandeling goed worden besproken. Acupuncturist Zwolle Jeroen Hol is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.
Welkom.
Opening acupunctuur centrum Zwolle Weblog Zwolle Nieuws.
Zwolle Een trotse wethouder De Heer van economische zaken en een vereerde Corine den Hollander van IntermeZZo hebben zondag het Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle officieel geopend. Deze gebeurtenis is het begin van de vestiging van meer zorg gerelateerde bedrijven rond de nieuwbouwlocatie van het Sophia Ziekenhuis.
Gemeentegids Zwolle Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle.
Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Zwolle Organisaties en verenigingen A Acupunctuur. Laatste nieuws uit: Zwolle. Organisaties en verenigingen. Verhoog contrast LokaalTotaal: 0223 661425 www.zwolle.nl. Volg Zwolle op Twitter. Volg Zwolle op Facebook.
Marlies Alferink Fysiotherapeut, MORA-Bioresonantie en Acupunctuur.
Controle van de behandeling middels elektro-acupunctuur om het effect te bepalen. De behandeling kan eventueel ondersteund worden met.; Bach Bloesem Remedie. Leefstijl en voedingsadvies. Marlies Alferink, MORA-Bioresonantie en Acupunctuur. Huygensstraat 43, 8023 AG Zwolle, 038 453 0351, 06 218 73 204, info@marliesalferink.nl, lid NVA.
Acupunctuur.
Stoppers krijgen 20% korting op de eerste behandeling en 30% op vervolgbehandelingen, een maandabonnement kost 350, waarbij tenminste 2 behandelingen per week plaats vinden. Voor het behandelen van blessures of voor het bevorderen van prestaties kan acupunctuur voor jou de oplossing zijn. Acupuncturist Andrea Cusinello. Van der Heydenstraat 6-5a. 8014 ZZ Zwolle.
Welkom bij Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol.
Welkom bij Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol. Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol is gevestigd in Zwolle, waar u terecht kunt voor behandeling van diverse klachten en ter preventie van gezondheidsklachten. In 1984 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd, waarna ik enkele jaren in een fysiotherapiepraktijk heb gewerkt en ruim 15 jaar in een algemeen ziekenhuis. In 1995 ben ik afgestudeerd in de Traditionele Chinese Geneeskunde: acupunctuur en kruidengeneeskunde.
Bioresonantie en Electro acupunctuur RefleX-Zwolle.
Gratis voor jou. Bioresonantie en Electro acupunctuur. testen met bio-resonantie kunnen veel oorzaken van ziekten gevonden worden, tevens worden organen en orgaansystemen doorgemeten om hun functioneren te kunnen bepalen. Het testen en de behandeling is effectief, doelgericht en pijnloos! Geschikt voor jong en oud.

Contacteer ons