Meer resultaten voor acupunctuur afvallen amsterdam

acupunctuur afvallen amsterdam
 
Monica's' acupunctuur.
Qing Dao is bekend van de Olympische zeilwedstrijden in 2008 tijdens de Olympische Spelen van 2008. In september 2010, tijdens mijn opleiding voor acupuncturist, heb ik een driedaagse workshop gevolgd van Virginia Doran, Facial" Rejuvenation Acupuncture and Massage" in Amsterdam. Ook heb ik van een andere bekende acupuncturist op dit gebied, Mary Elizabeth Wakefield, workshops gevolgd in mei en september 2012 omtrent Constitutional" Facial Acupuncture Archetypes. Beide, Virginia Doran als Mary Elizabeth Wakefield zijn bekende acupuncturisten in o.a. New York en behandelen daar filmsterren die geen Botox willen gebruiken. Ook geen plastische chirurgie maar er gezonder en natuurlijker willen uitzien. In de Verenigde Staten wordt er tegen Botox en botuline-toxine gewaarschuwd vanwege de negatieve bijwerkingen. Binnen de acupunctuur gaat mijn interesse ook uit naar de auriculo-therapie oor-acupunctuur. Diverse workshops gevolgd in 2011 bij de Academie van Qing Bai. Deze therapie bestaat uit het plaatsen van naaldjes op en in het oor. De auriculo-therapie is met name succesvol bij acute pijnbestrijding, spier en hoofdpijn, rug en nekklachten en als ondersteuning van afvallen en stoppen met roken.
Praktijk voor Japanse Acupunctuur Amsterdam Fenna Bijkerk.
Praktijk voor Japanse acupunctuur. Zoekt u een deskundige op het gebied van Japanse acupunctuur in Amsterdam? Dan bent u bij de Praktijk voor Japanse acupunctuur van Fenna Bijkerk aan het juiste adres. Zij is gespecialiseerd in verschillende Japanse acupunctuurstijlen waaronder Toyohari, Manaka en Matsumoto.
Helios Medica Praktijk voor complementaire oosterse geneeskunde.
Helios-Medica kan je helpen en de herstelperiode van je blessure aanzienlijk verkorten. Stoppen met roken of afvallen? Roken is tegenwoordig voor een groot deel een kwestie van gewoonte. Door bepaalde leefpatronen te doorbreken wordt het stoppen met roken ineens een stuk gemakkelijker. Helios Medica besteed hier vol zijn aandacht aan. Uw lichamelijke verslaving wordt behandeld met Auriculo therapie, aldus Westerse oor acupunctuur.
Acupunctuur Praktijk San Jiao Acupunctuur Praktijk.
Acupunctuur Praktijk San Jiao in Zaandam en Amsterdam is opgericht door Sandra Slagt. Zij heeft zich ten doel gesteld de Traditionele Chinese Geneeskunde in te zetten als oplossing voor gezondheidsklachten. Behalve gewone acupunctuur is er bijvoorbeeld de mogelijkheid tot oor acupunctuur, tuina medische massage, cupping, moxa therapie en guasha.
Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam óók weekend en avonden.
Aanvullend op acupunctuur heeft Mirjam de jaaropleiding Chinese voedingsleer op de acupunctuur opleiding Qingbai te Amersfoort gevolgd en geeft zij voedingsadviezen vanuit de Traditionele Chinese geneeskunde in combinatie met een acupunctuur behandeling. Mirjam heeft interesse in taoïsme en is Qigong docent. Qigong is een bewegingsvorm uit China vergelijkbaar met Tai Chi. De vorm die zij geeft heet Shaolin qigong of medische qigong. Zij geeft lessen in Amsterdam, vlakbij de Zeedijk 6 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal.
Taltao Acupunctuur Genezing door middel van acupunctuur.
Acupunctuur is voor veel klachten zoals b.v. chronische vermoeidheid, burn-out klachten, pijnklachten, depressie, afvallen en o.a. onverklaarbare lichamelijke klachten etc. een geschikte therapie. Alles wat tussen haakjes staat zijn mijn eigen toevoegingen die ook behandeld kunnen worden. Daily Care Acupunctuur Amsterdam.
Home Chimed.
Praktijk voor Acupunctuur en Chinese kruiden-geneeskunde. Chimed is de praktijk voor acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde van Linda Hazenberg. Mijn acupunctuuropleiding heb ik afgerond in 2000, bij het Anglo Dutch Institute for Oriental Medicine. Onder leiding van Ted Kaptchuk heb ik daar een begin gemaakt met de opleiding Chinese kruidengeneeskunde en heb dit later bij de TCMA te Amsterdam afgerond.
afslanken buik plaatselijk afvallen afslanken onder begeleiding.
Op deze website kan je alle hulp vinden die je nodig hebt, zodat ook jij op een eenvoudige manier kunt begeleid afvallen. Begeleid afvallen is voor veel mensen de beste uitkomst die er is, want het biedt je de mogelijkheid aan om het stappenplan onder begeleiding te volgen.
Wang's' Chinese Medical Center Acupunctuur, Chinese Kruidentherapie, Tuina massage therapie, Moxa en Cupping.
Beoordeling: 4 / 5 Acupunctuur Wij zijn als familie zeer tevreden over de behandeling van pijnklachten met behulp van acupunctuur. Inmiddels hebben 3 gezinsleden reeds ervaring met deze Lees verder. Beoordeling: 4 / 5 afvallen Ik ben 4 jaar geleden gestopt met roken, en ben toen 15 kg.
Ooracupunctuur Amsterdam Smooth Relief.
Afvallen en ooracupunctuur. Ook hier geldt hetzelfde, je krijgt een algehele acupunctuur behandeling en oornaaldjes mee naar huis die je zelf kunt stimuleren door zelfmassage van je oor. Er zijn punten voor mensen die een paar kilo kwijt willen, punten voor de emotie-eter en voor meer hormonaal gerelateerde kwalen, punten voor obesitas. Naast de acupunctuur behandeling en de ooracupunctuur kan Mirjam van Huis samen met jou naar je voedingspatroon kijken vanuit de Chinese voedingsleer. Zie ook de pagina over Chinese voedingsleer. Op de volgende pagina staat alvast een Algemeen voedingsadvies. Neem contact op met Mirjam voor een voedingsadvies specifiek op jou afgestemd in combinatie met een acupunctuurbehandeling. Zie ook pagina: Acupuntuur en afvallen. Mirjam van Huis, Ooracupunctuur Amsterdam.

Contacteer ons