Resultaten voor acupunctuur almere

acupunctuur almere
 
Home Acupunctuur en Coaching Alkmaar.
Acupunctuur en Coaching. Afhankelijk van wat voor jou de beste aanpak is en waar jij behoefte aan hebt kan ik je met acupunctuur en/of coaching helpen om van stress en aan stress gerelateerde klachten af te komen. Maak een afspraak.
Honglin Liu Therapeutisch Instituut.
Mobiel: 06 10 666 270. Aangenaam, ik ben Honglin Liu en al sinds 1999 werkzaam als acupuncturist in het Therapeutisch Instituut te Almere Buiten. In 1992 heb ik mijn studie Chinese geneeskunde afgerond in mijn geboortestad Gui Yang in China.
Preventiecentrum Fysiotherapie, Revalidatie Fitness in Almere.
Bent u aan het kijken naar de mogelijkheden voor acupunctuur in Almere? Kom dan eens naar het Preventiecentrum, wij bieden sinds kort ook acupunctuur aan! Er zijn veel verschillende klachten te behandelen met Acupunctuur. Heeft u gewichtsproblemen of obesitas en wilt u hiermee geholpen worden door een ervaren diëtist?
Acupunctuur Praktijk Almere Over Bettina Busse.
Praktijk voor Acupunctuur in Almere. Mijn naam is Bettina Busse en ik ben geboren in Mannheim, Duitsland. Toen ik 20 jaar was ben ik naar Nederland verhuisd. Na het volgen van een jaar Nederlandse les ben ik gaan studeren aan de Academie voor Natuurgeneeskunde, een vierjarige hbo-opleiding in Hilversum. In 1992 behaalde ik mijn diplomas voor Acupunctuur TCM, Fytotherapie, Natuurgeneeskunde en Voedingsleer.
Naomi Santing Praktijk voor Acupunctuur.
Acupunctuur Almere Blossom Gan.
Zo kijkt men in de Traditionele Chinese Geneeswijze ook naar het lichaam en de geest. Samen vormen zij een geheel en beïnvloeden ze elkaar. Met behulp van acupunctuur herstel ik in mijn praktijk in Almere uw evenwicht tussen de Yin en Yang energie.
Acupunctuur Dierenartsenpraktijk Danswijk.
Uw reguliere en holistische dierenarts in Almere. Menu Naar de inhoud springen. Nieuws en acties. Algemene informatie RHD2 virus bij konijnen. Consulten aan huis. Zoeken naar: Zoeken. Acupunctuur vormt een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt in China al minstens 3000 jaar toegepast bij mens en dier.
Acupunctuur Almere-Stad, Almere De Telefoongids.
Acupunctuur in Almere. Acupunctuur in Almere-Stad. Acupunctuur in Almere-Stad, Almere. Bandsma Acupunctuur Feiko. Operetteweg 4/C, 1323VA, Almere. 06-28235748 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Traditionele Chinese Geneeskunde Praktijk Dao LiNu. Vincent van Goghstraat 162, 1328AC, Almere. 036-5378765 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens.
Acupunctuur Almere-Stad, Almere De Telefoongids.
Acupunctuur in Almere-Stad. Acupunctuur in Almere-Stad, Almere. Bandsma Acupunctuur Feiko. Operetteweg 4/C, 1323VA, Almere. 06-28235748 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Traditionele Chinese Geneeskunde Praktijk Dao LiNu. Vincent van Goghstraat 162, 1328AC, Almere. 036-5378765 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Tài Yáng Acupunctuur.
Welkom bij Acupunctuur Winterswijk.
Acupunctuur Winterswijk, Geelinkweg 15, 7119 AC Winterswijk Corle. Welkom op de site van Acupunctuur Winterswijk. De consulten worden door diverse zorgverzekeraars vergoed, zie zorgverzekeringswijzer. vele klachten zijn te behandelen. richt zich op oorzaak én symptoom. persoonsgericht ipv klachtgericht. behandeling van onbegrepen" klachten mogelijk.

Contacteer ons