Meer resultaten voor acupunctuur almere

acupunctuur almere
 
De Witte Steen Welkom bij De Witte Steen.
Voor onszelf is er de mogelijkheid van onderlinge uitwisseling en samenwerking, wat ten goede komt aan de kwaliteit, maar ook heel inspirerend werkt. Meer informatie over ons, alsmede de contactgegevens per medewerker, vindt u onder het kopje medewerkers links in de menubalk.
Hacuserk Henna Tuinfort Huisarts Almere.
Voor betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid kunt u thuisarts.nl raadplegen. Henna Tuinfort is uw huisarts bij HACUSERK, Almere Buiten. Een kleinschalige praktijk, waarbij naast het ziektebeeld, ook aandacht is voor de persoon. Hacuserk volgt de landelijke standaarden en protocollen. Bij patiënten die hiervoor openstaan is desgewenst een geïntegreerde aanpak. over Henna Tuinfort. De huisartsgeneeskunde wordt uitgeoefend volgens de landelijke NHG Nederlands Huisartsen Genootschap. Ik ben gespecialiseerd in complementaire geneeswijzen zoals medische acupunctuur en Hildegard therapie.
Honglin Liu Therapeutisch Instituut.
Mobiel: 06 10 666 270. Aangenaam, ik ben Honglin Liu en al sinds 1999 werkzaam als acupuncturist in het Therapeutisch Instituut te Almere Buiten. In 1992 heb ik mijn studie Chinese geneeskunde afgerond in mijn geboortestad Gui Yang in China.
Preventiecentrum Fysiotherapie, Revalidatie Fitness in Almere.
Bent u aan het kijken naar de mogelijkheden voor acupunctuur in Almere? Kom dan eens naar het Preventiecentrum, wij bieden sinds kort ook acupunctuur aan! Er zijn veel verschillende klachten te behandelen met Acupunctuur. Heeft u gewichtsproblemen of obesitas en wilt u hiermee geholpen worden door een ervaren diëtist?
Acupunctuur Praktijk Almere Over Bettina Busse.
Praktijk voor Acupunctuur in Almere. Mijn naam is Bettina Busse en ik ben geboren in Mannheim, Duitsland. Toen ik 20 jaar was ben ik naar Nederland verhuisd. Na het volgen van een jaar Nederlandse les ben ik gaan studeren aan de Academie voor Natuurgeneeskunde, een vierjarige hbo-opleiding in Hilversum. In 1992 behaalde ik mijn diplomas voor Acupunctuur TCM, Fytotherapie, Natuurgeneeskunde en Voedingsleer.
Naomi Santing Praktijk voor Acupunctuur.
Overzicht van acupuncturisten in Almere Stad acupuncturist-info.nl.
Klassieke Acupunctuur behandelt de oorzaak van uw klacht door. Acupunctuurpraktijk Hennahof Almere. Praktijk voor acupunctuur en traditionele Chinese Geneeskunde, ooracupunctuur, Chinese kruiden en meridiaan-kleurentherapie. Voor persoonlijke aandacht en professionele. Praktijk voor acupunctuur, chinese kruiden, cupping en sportmassage in Almere en Purmerend.
Acupunctuur Dierenartsenpraktijk Danswijk.
Uw reguliere en holistische dierenarts in Almere. Menu Naar de inhoud springen. Nieuws en acties. Algemene informatie RHD2 virus bij konijnen. Consulten aan huis. Zoeken naar: Zoeken. Acupunctuur vormt een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt in China al minstens 3000 jaar toegepast bij mens en dier.
Praktijk Chinese Geneeswijze Wuxing Almere.
Ik maak daarvoor onder andere gebruik van de volgende behandeltechnieken.: Acupunctuur Wu Xing Almere. Bij Wu Xing worden twee vormen van acupunctuur toegepast: de psycho-emotionele acupunctuur waarbij gericht geprikt wordt op storende energie die door emoties in het lichaam blijven zitten.
Home.
Hormonale stoornissen en menopauze Westerse basiskennis bij ReThink 2-2-2019. Effectief pijn behandelen met acupunctuur: Speciale naaldtechnieken bij Qing Bai 9-2-2019 en 23-3-2019. Masterclass Meridians and Points The way of the Acupuncturist van Elisabeth Rochat de la Vallee bij Qing Bai 2/3-3-2019.

Contacteer ons